loading...

سایت تفریحی پاپافان

  طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی به صورت جدید مواد لازم •    ژلاتین بی طعم•    ¾ پیمانه شکر•    ۱/۳ پیمانه آب•  

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1063 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4192 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4152 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2998 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3055 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2371 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2951 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2017 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4428 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7264 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2475 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2682 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4225 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1943 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2459 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2259 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2650 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2122 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1577 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1734 company101
mrzarhoon بازدید : 1071 دوشنبه 25 آذر 1392 نظرات (0)

 

طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی به صورت جدید


مواد لازم

•    ژلاتین بی طعم
•    ¾ پیمانه شکر
•    ۱/۳ پیمانه آب
•    ۳ عدد زرده تخم مرغ، زده شده
•    ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
•    نمک
•    ۲٫۵ پیمانه توت فرنگی تازه خرد شده
•    ¾ پیمانه خامه هم زده

طرز تهیه

۱٫ خمیر پای تهیه کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کنید. آب، زرده تخم مرغ، آب لیمو و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به کاسه ای بزرگ تر منتقل کنید. توت فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید برای یک تا ۱-۱/۴ ساعت درون یخچال خنک شود. مرتب آن را هم بزنید.
۲٫ در یک کاسه بزرگ، خامه پرچرب را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. خامه را درون مخلوط توت فرنگی ها بریزید. در صورت نیاز روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. این ترکیب را با قاشق روی خمیر پخته شده پای قرار دهید. به مدت ۴ ساعت دیگر آنها را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 359
  • آی پی دیروز : 363
  • بازدید امروز : 2,623
  • باردید دیروز : 1,399
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 4,022
  • بازدید ماه : 4,022
  • بازدید سال : 557,091
  • بازدید کلی : 8,644,944