loading...

سایت تفریحی پاپافان

برای دیدن اموزش به ادامه ی مطلب بروید مواد لازم برای 8-6 نفر :  مرغ  1 عدد ( دو کیلویی )  سبزی خرد شده &n

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1063 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4192 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4152 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2998 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3055 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2371 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2951 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2017 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4428 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7264 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2475 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2682 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4225 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1943 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2459 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2259 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2650 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2122 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1577 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1734 company101
پسرک بازدید : 1681 شنبه 14 تیر 1393 نظرات (0)

برای دیدن اموزش به ادامه ی مطلب بروید

مواد لازم برای 8-6 نفر :

 مرغ  1 عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده  یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده  یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
 پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده  نصف قاشق چایخوری
 زرشک  2 قاشق سوپخوری
 شکر  یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج  3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:
 مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

 

مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 26
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 370
  • آی پی دیروز : 363
  • بازدید امروز : 2,668
  • باردید دیروز : 1,399
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 4,067
  • بازدید ماه : 4,067
  • بازدید سال : 557,136
  • بازدید کلی : 8,644,989