loading...

سایت تفریحی پاپافان

مواد لازم : خمیر پیتزا  :  ۵۰۰ گرم تخم مرغ  :  ۳ عدد سس مخصوص پیتزا  :  ۱ فنجان پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری پنیر گرویر  :  ۲ قاشق سوپخوری

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1057 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4173 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4145 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2992 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3047 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2359 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2944 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2012 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4422 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7257 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2469 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2675 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4218 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1938 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2452 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2255 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2641 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2115 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1572 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1732 company101
پسرک بازدید : 965 سه شنبه 12 آذر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه پیتزا پنیر و تخم مرغ

مواد لازم :
خمیر پیتزا  :  ۵۰۰ گرم

تخم مرغ  :  ۳ عدد

سس مخصوص پیتزا  :  ۱ فنجان

پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری

پنیر گرویر  :  ۲ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :   قدری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

 

طرز تهیه پیتزا پنیر و تخم مرغ

مواد لازم :
خمیر پیتزا  :  ۵۰۰ گرم

تخم مرغ  :  ۳ عدد

سس مخصوص پیتزا  :  ۱ فنجان

پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری

پنیر گرویر  :  ۲ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :   قدری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری


طرزتهیه

● ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست می‌کنیم:آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک می‌کنیم.


روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری می‌ریزیم‌، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش می‌ریزیم ولی به‌هم نمی‌زنیم


شیر و روغن را یک‌مرتبه در مواد خشک می‌ریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم می‌زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند

سپس خمیر را از کاسه بیرون می‌آوریم و روی کاغذ رو‌غنی قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم
قالبی که مخصوص پای می‌باشد و چرب نشده است حاضر می‌کنیم.


ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار می‌دهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ می‌کنیم.


خمیر آماده است.


 سپس پیتزا را به روش زیر درست می‌کنیم:


سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می‌کنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی‌متر و به شکل ظرف به اندازه‌ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز می‌نمائیم و خمیر را داخل ظرف می‌اندازیم.


توی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا می‌دهیم،

در ظرفی دیگر روغن می‌ریزیم، داغ که شد پنیر را رنده می‌کنیم و داخل روغن می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا پنیر کمی سرخ شود،

بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن می‌افزائیم و داخل پنیر می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تخم مرغ بسته شود‌،

آنگاه مایه را از روی آتش بر می‌داریم و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم و با آن داخل خمیر را پر می‌کنیم، کمی جعفری و کی سس مخصوص پیتزا روی ان می‌دهیم.


فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می‌کنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم،

بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به‌طرف بالا می‌گذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز می‌بریم.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 254
  • آی پی دیروز : 381
  • بازدید امروز : 531
  • باردید دیروز : 1,632
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 15,603
  • بازدید ماه : 70,338
  • بازدید سال : 528,912
  • بازدید کلی : 8,616,765