loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی اموزش پخت میگو طرز تهیه ی قلیه میگو   محلی : خطه جنوب  آماده سازی : 60 دقیقه  پخت : 45 دقیقه  مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1065 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4197 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4155 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2999 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3057 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2373 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2953 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2019 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4432 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7265 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2477 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2685 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4226 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1945 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2461 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2260 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2653 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2124 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1579 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1736 company101
پسرک بازدید : 1340 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

اموزش اشپزی

اموزش پخت میگو

طرز تهیه ی قلیه میگو

2

 

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 439
  • آی پی دیروز : 411
  • بازدید امروز : 1,242
  • باردید دیروز : 2,416
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 9,135
  • بازدید ماه : 9,135
  • بازدید سال : 562,204
  • بازدید کلی : 8,650,057